دانلود کامل گزارش کارآموزی مهندسی فناوری اطلاعات در دفتر IT سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران

دسته بندی : گزارش کارآموزی, گزارش کارآموزی رشته فناوری اطلاعات|   تاریخ انتشار : دوشنبه, ۱۴ فروردین, ۱۳۹۶

دانلود کامل گزارش کارآموزی مهندسی فناوری اطلاعات در ۱۵۸ صفحه در قالب ورد (word) و قابل ویرایش به صورت کامل

این  دانلود کامل گزارش کارآموزی مهندسی فناوری اطلاعات توسط تیم سایت دانشجو تهیه شده است و کاملترین نمونه موجود در اینترنت می باشد. این گزارش کارورزی آماده خرید و دانلود برای شما عزیزان می باشد.

قسمتی از این دانلود کامل گزارش کارآموزی مهندسی فناوری اطلاعات:

اینجانب دوره کارآموزی خود را در دفتر IT  سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران وابسته به  وزارت جهاد کشاورزی گذراندم و در این دوره با فناوری پورتال و مدیریت آن آشنا شدم و فرامینی را که آنجا بیشتر استفاده می شد را آموختم. کارهای جانبی از قبیل انجام  انواع کارهای اداری، نیز انجام شد.

معرفی سازمان:

سازمان مرکزی تعاون روستایی در سال ۱۳۴۲ تاسیس شد و دولت وقت ایران تعهد کرد که به سرویس های تکنیکی ، آموزشی، تجاری و کمک اعتباری به شرکت تعاونی های گروهی و فردی کشاورزی ادامه دهد. باوجود شبکه گسترده تعاونیهای روستائی وکشاورزی بعنوان دوبال توانمند دولتی ( سازمان مرکزی تعاون روستائی ایران ) وغیردولتی ( شبکه تعاونی روستائی ایران ) بخش کشاورزی رادرحصول اهداف استراتژیک خرید محصولات کشاورزی وپایداری وتنظیم بازار وتوسعه پایدار روستا نقش اساسی ایفا می نماید.
در حال حاضر دو هزار و نهصد و سی و نه شرکت تعاونی روستایی گروهی با اعضای کل ۴٫۵۱۵٫۸۴۲ نفر عضو و سرمایه ۴۴۷٫۷۹۲٫۰۰۳٫۸۸۷ ریال است.
سازمان مرکزی تعاون روستایی که بر اساس قانون عهده دار امر هدایت، نظارت و حسابرسی شبکه گسترده تعاونیهای روستایی و کشاورزی می باشد، دارای ۳۱ شعبه در استانها، ۲۳۴ نمایندگی در شهرستانها، ۱۲ مدیریت و ۲۵ اداره در مرکز بوده که جمعا دارای۵٫۹۹۲ پست سازمانی بوده که فعلا با تعداد ۲٫۹۲۰ نفر پرسنل درکل کشور وظایف محوله را انجام می دهد.

تعاونیها درایران پیشینه ای درحدود شصت ساله دارند وتعاونیهای روستایی وکشاورزی بعنوان تعاونیهای چند منظوره عام وارد پنجمین دهه حضور وفعالیت خود درروستاهای کشورشده اند. تعاونیهای روستائی به واقع پس ازانجام اصلاحات ارضی  درسال ۱۳۴۱ درجهت حمایت ازکشاورزان وتولیدکنندگان که صاحب اراضی شده بودند شکل گرفت وپا به عرصه روستا گذاشت.
درک نیاز مشارکت مردمی، استفاده ازمنابع مالی اندک که توسط اعضاء اندوخته میگردد ولزوم استفاده بهینه ازعنصرمدیریت روستایی مورد نظر موجب گردید که درروستاها، شرکتهای تعاونی روستایی وکشاورزی تاسیس گردد.

(برای دانلود کامل گزارش کارآموزی مهندسی فناوری اطلاعات به انتهای مطلب بروید.)

سایت دانشجو دارای بیش از ۷۰۰ نمونه گزارش کارآموزی است. شما می توانید از طریق دسته بندی به آن ها دست پیدا کنید. و یا برای نمونه های مشابه به انتهای صفحه قسمت پست های مشابه بروید.

کارآموزی چیست؟

کارآموزی یا کارورزی دوره ای حدودا ۴۰ روزه است و مختص دانشجویانی است که رشته هایی با واحد های عملی زیاد مثل فناوری اطلاعات  دارند.این دانشجویان با قرار گرفتن در محیط کار تحت همین عنوان به کسب تجربه و محک زدن خودشون نسبت به آنچه آموختند می پردازند.

ضرورت کارآموزی

دانشگاه و آموزش عالی کشورها، هرچقدر از لحاظ آموزش های تئوریک (کلاسیک و مدرن) قوی باشد، باز هم در زمینه رشد اقتصادی و صنعتی نمی تواند به تنهایی موفق باشد. همین امر، گسترش دامنه آموزش، کسب تجربه و کارآموزی از محیط واقعی کار را توجیه می نماید. پذیرش کارآمـوزان از  فناوری اطلاعات  در دانشگاهها، به عنوان کوششـی جهت التـیام شکاف بین نظام آموزش رسـمی با آنچه در صنعت می گذرد “عرصه عمل” صورت گرفته  است تا بخشی از خلا آموزشی، آشنایی با حرف و مشاغل در صنعت را ترمیم نموده، به توسعه نگرش دانشجویان نسبت به نظام صنعتی بیانجامد.

وقوف بیشتر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به آنچه که در صنعت می-گذرد، آن ها را قادر خواهد نمود، تا دامنه گسترش اطلاعات و مهارت ها و شناسایی حرف را توسعه میدهد. علاوه بر این، تماس از نزدیک کارآموزان با صنعت، فرصتهای مناسب را برای بهره گیری از یافته ها و دانسته های آکادمیک در موقعیتهای عملی، فراهم مینماید و فرصتهای مناسبی را جهت استعداد سنجی و به محک نهادن علاقه کارآموزان، از پی خواهد داشت.

کارآموزی دانشجویان، با توجه به متداول ترین اسلوب کارآموزی فناوری اطلاعات  یعنی آموزش در محیط شرکت یا کارخانه و آموزش در محیط مادی صورت گرفته تا با انتقال آموزش به محیط حرفه و بهره گیری از دانش ناشی از محیط کار، بتوان حلقه های مفقوده را در نظام آموزش دانشگاهی تکمیل نمود.

هدف کارآموزی :

۱-      کارآموزی برای آشنایی دانشجویان  فناوری اطلاعات  با کارهای عملی و اجرایی و مسائل کارگاهی از نزدیک به طوری که فرصت تطبیق آموخته ها را با عمل درک کنند و در رفع  کمبودها و نواقص احتمالی بکوشند.

۲-      برخورد با مسائل کارگاهی، کارگری، اجتماعی و روبرو شدن با واقعیت های عینی در کارآموزی فناوری اطلاعات  وجود دارد.

۳-      واقف شدن به اهمیت مهارت های علمی و رابطه بین آنها و نحوه همکاری صاحبان مهارت ها و تخصص های مختلف و نقش هر کدام در پیشبرد کارها

۴-      آگاهی یافتن به نقش اداره کارگاه و لزوم تسلط کافی به کارهای عملی و اجرایی  در کارورزی

۵-      ایجاد فرصتی مناسب برای شکوفایی خلاقیت های دانشجویان و ارائه روش های بهتر در ایجاد عملیات.

۶-      انتقال یافته های دانشگاهی و پژوهشی، از دانشگاه به صنعت و به تعبیر دیگر کارآموزی دانشجویان، پلی است بین دانشگاه و صنعت به شرط آن که، دانشجویان از نظر مبانی علمی قوی و حرف جدیدی برای کارگران بخش صنعت داشته باشند.

۷-      دانشجویان در طول دوره با استاد درس در تماس بوده و مسائل، ابهامات و سؤالات خود را مطرح نموده و برطرف می نمایند.

۸-      دانشجویان لازم است در میان دوره کارآموزی فناوری اطلاعات ، یک گزارش اولیه پیشرفت کار و در پایان دوره نیز گزارش کاملی از طول دوره کارآموزی با حضور دانشجو و پاسخ به سؤالات استاد درس خواهد بود ارائه نمایند.

۹-      گزارش اولیه میان دوره، گزارش نهایی با پاسخگویی به سؤالات به صورت حضوری، فرم ارزشیابی تکمیل شده سرپرست کارآموزی و پیگیری های صورت گرفته از واحد کارآموزی و بازدید از محل کارآموزی، مبنای ارزشیابی خواهد بود.

gozaresh- (10).doc3.20 MB

گزارش کارآموزی رشته مهندسی صنایع در شرکت سایپا واقع در ابهر

فایل گزارش کارآموزی مهندسی مکانیک جوشکاری الکتروفیوژن

۱۷ فروردین, ۱۳۹۶

دانلود گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر برای طراحی مدار چاپی (طرز کار با نرم افزار PROTEL 99 SE)

دانلود گزارش کارورزی رشته معماری مرکز آفرینش های هنری یزد

نمونه پروژه کارآموزی مهندسی مکانیک جوشکاری لیزری در صنایع خودرو سازی

نمونه فایل گزارش کارورزی مهندسی کشاورزی در ایستگاه تحقیقات گرگان

نمونه فایل گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت تعاونی مرزنشینان باجگیران

نمونه فایل گزارش کارآموزی رشته برق بررسی نیروگاه سیکل ترکیبی شهید رجایی قزوین

نمونه فایل گزارش کارآموزی رشته مهندسی صنایع در شرکت هپکو

۱۴ فروردین, ۱۳۹۶

خرید آنلاین گزارش کارآموزی رشته مهندسی عمران پروژه تسطیح و پروژه آببندان گمیشان.