پاسخ پرسش مهر 96
جواب هجدهمین پرسش مهر رئیس جمهور در سال 96
دانلود بهترین نمونه ها | کانون تخصصی دانشجو
جواب هجدهمین پرسش مهر رئیس جمهور در سال 96
شامل:ابلاغیه ها،فرمها،فعالیت ها،زمانبندی و...
معاون آموزشی، معاون اجرایی، معاون پرورشی
تهیه شده توسط تیم کانون تخصصی دانشجو
خودشناسی و کمال یابی با طرح کرامت
صدها مقاله گزارش تخصصی در راه است...
تزئینات و پوسترهای طرح جابر
نمونه سوالات ضمن خدمت فرهنگیان
صدها درس پژوهی جدید و نایاب در راه است...
تمامی محتوای سایت توسط تیم مجرب سایت تهیه شده
برای تمامی پست های مدارس (مدیر،معلم، معاون و...)
پیک شادی برای نوروز ابتدایی ها
   دسته بندی : اقدام پژوهی, اقدام پژوهی دبیر دینی عربی|   تاریخ انتشار : شنبه, ۲۴ شهریور, ۱۳۹۷
اقدام پژوهی دبیر عربی متوسطه اول با موضوع مشکلات رفتاری دانش آموز بیش فعال مقاله ای دقیق و کامل با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۳۱ صفحه
کانون تخصصی دانشجو تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت مقاله های اقدام پژوهی خود را به بهترین شکل ممکن ارائه می دهد.در این مورد هم دانلود اقدام پژوهی دبیر عربی متوسطه اول با موضوع چگونه توانستم مشکلات رفتاری دانش آموز بیش فعالم را در پایه هفتم در ساعت دینی و عربی برطرف نمایم؟ را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.
مقدمه
دانش آموزان بیش فعالی که دچار نقص توجه هستند، در تحصیل با مشکل مواجهند. دامنهِ توجه در آنها بسیار محدود است و به همین علت نمی توانند تمرکز لازم را حین درس خواندن داشته باشند. این دانش آموزان به سرعت حواسشان پرت می شود و به کوچکترین محرک بیرونی واکنش نشان می دهند. در نتیجه عملکرد تحصیلی آنان پایین می آید و در یادگیری دچار مشکل می شوند.
از لحاظ اجتماعی، دانش آموزان بیش فعال تأثیر مثبتی بر دیگران نمی گذارند و مرتب مورد انتقاد قرار می گیرند. آنها به دلیل دقت پایین، اغلب دچار اشتباه می شوند و انتقاد دیگران را نسبت به خود برمیانگیزانند. این بچهها به جزئیات مسائل توجهی ندارند. حتی در بازیها نیز با دشواری رو به رو می شوند و در ارتباط خود با بچه های دیگر مشکل پیدا می کنند. اغلب از دستورالعملها پیروی نمی کنند و از عهده تکالیف مدرسه و سایر کارها و وظایف برنمیآیند.آنان از درگیر شدن با تکالیفی که مستلزم تلاش ذهنی مداوم است، می پرهیزند. اغلب، وسایل خود را گم می کنند و دچار فراموشکاریاند. به طور افراطی حرف می زنند و پیش از تمام شدن پرسشها، پاسخ می دهند. منتظر نوبت ماندن برایشان دشوار است و بسیاری اوقات مزاحم کار دیگران می شوند. در برخی موارد مشکلات همراه با این اختلال در سراسر زندگی شخص ادامه می یابد. گرچه این دانش آموز در دوره بزرگسالی همه علایم مربوط به بیماری را ندارند و از پرتحرکی آنها کاسته شده است ولی مشکلات توجه و تمرکز و رفتارهای تکانشی آنها ادامه می یابد. در عده ای از این دانش آموز نیز با رسیدن به سن ۱۲ سالگی علایم آنها بهبود می یابد و عملکرد طبیعی در حوزه های مختلف رفتاری، اجتماعی و تحصیلی پیدا می کنند. در کسانی که بیماری ادامه می یابد نیاز به ادامه درمان نیز وجود دارد. به نظر می رسد عمده مشکلات این دانش آموز با ورود به مدرسه آغاز می شود، مکانی که در آنجا انتظار نظم، انظباط، پیشرفت تحصیلی، ارتباط مناسب با همسالان، پیروی از دستورات دبیر و انجام تکالیف مدرسه می رود. از آنجا که مطالعه، خواندن و نوشتن، گوش فرادادن به صحبت های دبیر نیازمند تمرکز، توجه، قرار و آرامش کافی دارد و این دانش آموز در این زمینه ها مشکل دارند، در نتیجه درس خواندن برای آنها تبدیل به معضلی می گردد که به راحتی قابل حل نیست، ساعات انجام تکالیف درسی در منزل ساعات طولانی کشمکش بین والد و کودک است. کودکی که ساعت های زیادی را به بازی و فعالیت می پردازد، از نیم ساعت نشستن روی تکالیف درسی بیزار است. در کلاس درس زمانی که سایر دانش آموزان مشغول یادگیری مطالب جدید هستند و به صحبت های دبیر گوش می دهند، آنها مشغول حرف زدن با بغل دستی، بازی کردن و یا ور رفتن با کتاب، مداد و سایر وسایل هستند.
برای دانلود اقدام پژوهی دبیر عربی متوسطه اول و دریافت اقدام پژوهی از لینک خرید استفاده نمایید.
نام فایل | اندازه فایل |
as (10).doc | 3.24 MB |
تهیه کننده :کانون تخصصی دانشجو
کاملترین و جدیدترین فایل موجود در اینترنت
برچسب ها