پاسخ پرسش مهر 96
جواب هجدهمین پرسش مهر رئیس جمهور در سال 96
دانلود بهترین نمونه ها | کانون تخصصی دانشجو
جواب هجدهمین پرسش مهر رئیس جمهور در سال 96
شامل:ابلاغیه ها،فرمها،فعالیت ها،زمانبندی و...
معاون آموزشی، معاون اجرایی، معاون پرورشی
تهیه شده توسط تیم کانون تخصصی دانشجو
خودشناسی و کمال یابی با طرح کرامت
صدها مقاله گزارش تخصصی در راه است...
تزئینات و پوسترهای طرح جابر
نمونه سوالات ضمن خدمت فرهنگیان
صدها درس پژوهی جدید و نایاب در راه است...
تمامی محتوای سایت توسط تیم مجرب سایت تهیه شده
برای تمامی پست های مدارس (مدیر،معلم، معاون و...)
پیک شادی برای نوروز ابتدایی ها
   دسته بندی : اقدام پژوهی, اقدام پژوهی دبیر ادبیات فارسی|   تاریخ انتشار : شنبه, ۲۴ شهریور, ۱۳۹۷
اقدام پژوهی دبیر ادبیات متوسطه دوم با موضوع ایجاد انگیزه و جذب دانش آموزان دبیرستانی در درس ادبیات مقاله ای دقیق و کامل با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۳۳ صفحه
کانون تخصصی دانشجو تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت مقاله های اقدام پژوهی خود را به بهترین شکل ممکن ارائه می دهد.در این مورد هم دانلود اقدام پژوهی دبیر ادبیات متوسطه دوم با موضوع چگونه توانستم به ایجاد انگیزه وجذب دانش آموزان دبیرستانی در درس ادبیات یاری رسانم ؟ را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.
بیان مساله
کلاسهای درس در یک دستهبندی کلی یا شاداب، جذاب و مخاطبپذیرند یا کسلکننده، خمود و مخاطب گریز یا معمولی و عادی. کلاس درسی که در آن به مؤلفههای جذابیت توجه نمیشود با گذشت زمان ممکن است کمکم سستی و کسلکنندگی در آن به چشم آید که گسست ارتباط بین دبیر و دانشآموز از روشنترین پیامدهای ناگوار آن خواهد بود و نتایج آموزش را عقیم و بیاثر میسازد. سؤال اصلی و اساسی این است که چگونه میتوان کلاس درس را جذاب، دلپذیر و خوشایند کرد تا نه فقط مقررات آموزشی، بلکه اشتیاق فراگیران برای یادگیری و حس کنجکاوی وحقیقتجویی آنان عمدهترین عامل حضورشان در کلاس باشد و رعایت انضباط و مقررات و آداب آموزشی را برای بهرهبرداری بیشتر از کلاس باعث شود؟آیا میتوان با قاطعیت و انعطافپذیری و با اعمال حاکمیت و مدیریت بیچون و چرا، کلاس را جذاب کرد؟آیا با واگذارکردن فراگیران به حال خود و حذف نظارت و مدیریت، میتوان کلاس را جذاب ساخت و شوق فراگیر برای حضور در کلاس را برانگیخت؟آیا اجازه هرنوع اظهار نظر، هرنوع سخن و پرسش و به اصطلاح رایجتر اجازه «گفتمان آزاد» میتواند به جذابیت کلاس کمک کند یا باید به عوامل دیگر توجه کرد و به جای جذابیت زود گذر ـ که نتایج زودگذری از آن حاصل میشود ـ به جذابیت پایدار کلاس اندیشید و کلاس درس را با حفظ کلاس بودن و جریان داشتن درس و تعلیم در آن برای فراگیران مبارک و مطلوب گردانید؟
دبیر یکی از ارکان اساسی آموزش و پرورش است و بدون در نظر گرفتن نقش او، نقش سازندهای را نمیتوان برای تعلیم و تربیت منظور کرد. دبیر نه تنها متخصص مسائل آموزشی، بلکه راهنما، سرمشق، مشاور مشفق و دوست و مشکلگشای دانشپژوهان است.
حال اگر دبیر بتواند غیراز آنکه مسائل آموزشی را میآموزد، مشفقانه و مشتاقانه در صلاح و اصلاح رفتار و تربیت فراگیران بکوشد، با آنان نه از روی مقررات خشک آموزشی بلکه از روی احساس و عاطفه متعادل رفتار کند، موقعیت آنان را درک کند، خشک و عبوس و با اخم و ترشرویی برخورد نکند، حرمت و جایگاه آنان را پاس دارد و با آنان در تعامل و تفاهم باشد، کلاس درس، کلاس خوشایند و پرجاذبه خواهد شد و فراگیران برای حضور در چنین کلاسی اشتیاق نشان خواهند داد.
دبیری میتواند جذابیت کلاس را فراهم آورد که از نظر علمی توانا و مسلط باشد. در واقع اصلیترین وظیفه آموزشی دبیر یاد دادن و آموختن است و دبیری که از نظر علمی تواناتر باشد، بهتر میتواند این وظیفه را به انجام رساند. حال اگر وظیفه آموزشی دبیر با کمآگاهی او به خوبی انجام نگیرد و کلاس درس او سطح مناسبی از اندیشه و دانایی را نداشته باشد، ممکن است فراگیران نسبت به حضور در چنین کلاسی احساس تردید کنند و به این نتیجه برسند که خودشان با مطالعه کتاب میتوانند به همین سطح از آموزش که دبیر آن را عهدهدار شده است، دست یابند.
برای دانلود اقدام پژوهی دبیر ادبیات متوسطه دوم و دریافت اقدام پژوهی از لینک خرید استفاده نمایید.
نام فایل | اندازه فایل |
as (47).doc | 3.26 MB |
تهیه کننده :کانون تخصصی دانشجو
کاملترین و جدیدترین فایل موجود در اینترنت
برچسب ها