پاسخ پرسش مهر 96
جواب هجدهمین پرسش مهر رئیس جمهور در سال 96
دانلود بهترین نمونه ها | کانون تخصصی دانشجو
جواب هجدهمین پرسش مهر رئیس جمهور در سال 96
شامل:ابلاغیه ها،فرمها،فعالیت ها،زمانبندی و...
معاون آموزشی، معاون اجرایی، معاون پرورشی
تهیه شده توسط تیم کانون تخصصی دانشجو
خودشناسی و کمال یابی با طرح کرامت
صدها مقاله گزارش تخصصی در راه است...
تزئینات و پوسترهای طرح جابر
نمونه سوالات ضمن خدمت فرهنگیان
صدها درس پژوهی جدید و نایاب در راه است...
تمامی محتوای سایت توسط تیم مجرب سایت تهیه شده
برای تمامی پست های مدارس (مدیر،معلم، معاون و...)
پیک شادی برای نوروز ابتدایی ها
   دسته بندی : اقدام پژوهی, اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی|   تاریخ انتشار : سه شنبه, ۱۳ تیر, ۱۳۹۶
در این فایل اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی تمامی نکات مربوط به اقدام پژوهی ابتدایی و بخشنامه آن رعایت شده است و به صورت کامل فایل ورد word و قابل ویرایش آن در اختیار شما معلم ابتدایی قرار می دهیم.
قسمتی ازین مجموعه
پس از مشخص کردن مساله و کلاس با تک تک دانش آموزان صحبت کرده و از برنامه مطالعه روزانه آنها مطلّع شدم، چیزی که در این مورد کاملاً مشهود بود و تقریباً بین اکثریت آنان مشترک بود این بود که اغلب حدود ۳ تا چهار ساعت عصرها میخوابیدند. برنامه ثابت و مشخصی برای مطالعه نداشتند و اکثراً هنگامی شروع به مطالعه می کردند که افراد خانواده در منزل بودند و تلویزیون هم روشن بود
با تماس با اولیاء این دانش آموزان و پرس و جو در خصوص میزان مطالعه و ساعت مطالعه، آنان نیز تایید کردند که فرزندانشان اغلب ساعات عصر را می خوابند و هیچ کدام ساعت مشخصی برای مطالعه ندارند و روش درستی را هم برای مطالعه بکار نمی برند و اغلب در جمع افراد خانواده شروع به مطالعه می کنند و در مقابل اعتراض والدین به اینکه چرا در جمع خانواده و سروصدای تلویزیون درس می خوانند، ادعا می کنند که با صدای تلویزیون بهتر می توانند درس بخوانند و بیشتر یاد می گیرند
با توجه به موارد عنوان شده سعی کردم به چرایی عدم یادگیری و تبیین منطقی آن و علت اصلی بپردازم که بر اساس الگوی شش پرسش بصورت منظم اشاره شده است:
دوره ابتدایی دوره بسیارحساسی است و سبب افزایش استرس بر دانش آموزان شده و عدم یادگیری فراوانی بدنبال دارد که این مسئله مرا وا داشت تا در این زمینه و برای کاهش این افت دست به اقداماتی بزنم.
نداشتن یک برنامه ریزی درست، شیوه صحیح برای مطالعه، ، عدم آشنایی با کتب جدید و تواناییهایی که فرد دارد، در کاهش اثرگذاری نوع مطالعه اثر گذار است.
در مورد عدم یادگیری نقش دانش آموز، خانواده و مدرسه هر سه مهم است و نباید هیچکدام را نادیده گرفت. اگر دانش آموز هدف روشنی از مدرسه و تحصیل نداشته باشد ویا به اجبار والدین به مدرسه برود و یا دارای والدین کم سواد باشد و والدین از وضعیت تحصیلی فرزند خود بی خبر باشند ویا شرایط مناسب در منزل برای مطالعه فراهم نباشد و از سوی دیگر، مشکلاتی مثل عدم ارتباط بین محتوای آموزشی با نیازهای آینده دانش آموزان، روش تدریس نامناسب، آشنا نبودن معلمان با روشهای نوین تدریس، شرایط نامناسب فیزیکی و محیطی کلاس و مدرسه و سروصداهای مزاحم در محیط ….. همگی می توانند در عدم یادگیری دانش آموزان موثر باشند.
افزایش روز افزون ارجاعات دانش آموزان به دفتر از سوی آموزگاران به دلیل عدم آمادگی در پاسخگویی به دروس مختلف، مراجعات والدین و صحبت در خصوص عدم مطالعه دانش آموزان در منزل و وضعیت درسی آنان که هر روز بدتر و ضعیف تر می شدند، سبب شد که دست به کار شوم .
تیترهایی که در این اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی وجود دارد شامل موارد زیر است:
دریافت اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی بلافاصله بعد از پرداخت مقدور می باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه قرمز رنگ کلیک کنید
.
نام فایل | اندازه فایل |
1 (256).doc | 204.35 KB |
تهیه کننده :کانون تخصصی دانشجو 1
کاملترین و جدیدترین فایل موجود در اینترنت
برچسب ها