برنامه سالانه و تقویم اجرایی 99-98
معاون آموزشی، معاون اجرایی، معاون پرورشی
دانلود بهترین نمونه ها | کانون تخصصی دانشجو
معاون آموزشی، معاون اجرایی، معاون پرورشی
صدها مقاله گزارش تخصصی در راه است...
خودشناسی و کمال یابی با طرح کرامت
شامل:ابلاغیه ها،فرمها،فعالیت ها،زمانبندی و...
برای تمامی انواع مدارس و تمامی کارکنان مدرسه
تهیه شده توسط تیم کانون تخصصی دانشجو
تزئینات و پوسترهای طرح جابر
نمونه سوالات ضمن خدمت فرهنگیان
صدها درس پژوهی جدید و نایاب در راه است...
تمامی محتوای سایت توسط تیم مجرب سایت تهیه شده
برای تمامی پست های مدارس (مدیر،معلم، معاون و...)
پیک شادی برای نوروز ابتدایی ها
   دسته بندی : اقدام پژوهی, اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی|   تاریخ انتشار : شنبه, ۲۴ شهریور, ۱۳۹۷
اقدام پژوهی آموزگار استثنائی با موضوع ارتقا اعتماد به نفس دانش آموزان کم توان- نابینا مقاله ای دقیق و کامل با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۲۷ صفحه
کانون تخصصی دانشجو تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت مقاله های اقدام پژوهی خود را به بهترین شکل ممکن ارائه می دهد.در این مورد هم دانلود اقدام پژوهی آموزگار استثنائی با موضوع چگونه توانستم اعتماد به نفس دانش آموزان کم توان- نابینا (دو معلولیتی ) را ارتقا داده و آنها را به کسب علم و دانش ترغیب نمایم ؟ را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.
همان طور که می دانید اصول وپایه ی هر کشوری از آموزش وپرورش آن کشور نشأت می گیرد واگر کشوری بر آموزش و پرورش خود سرمایه گذاری کند،در بلند مدت شاهد پیشرفت های چشمگیری در تمام امورکشوری خواهند شد. درکشور ما نیز گرچه قبلأ اهمیت خاصی به آموزش وپرورش داده نمی شد ولی درچند سال اخیر در حال ارزش دادن و سرمایه گذاری در آن می باشند.
در کشور ما بر اساس سلسله مراتب، وزارت آموزش و پروش در رأس قرار دارد که بر سازمان های آموزش و پروش استانها نظارت دارد که این سازمان ها خود بر ادارات آموزش و پرورش شهرستانها ومناطق تابعه خود نظارت دارند و در نهایت این سلسه مراتب به مدارس ختم می شود که وظیفه تدانش آموزان مورد نظرم وتربیت فرزندان این مرز وبوم را بر عهده دارند که همه این سازمانها و تشکیلات هدفی جزء تدانش آموزان مورد نظرم و تربیت مردم کشور جهت به وجود آوردن نیروی کارآمد تر ندارند. البته در این راه تدانش آموزان مورد نظرم وتربیت مشکلات فراوانی برای معلم ومتعلم وجود دارد که باید از عهده آنها برایند که من در این تحقیق به ایجاد و اجرای طرح اعتماد به نفس در دانش آموزان دو معلولیتی پرداخته ام چرا که یکی از رایجترین تعاریفی که در خصوص کودکان چند معلولیتی از مقبولیت بیشتری برخوردار است، این است که این کودکان را کسانی میدانند که؛ به سبب شدت اختلالات جسمی، ذهنی و هیجانی یا ترکیبی از آنها، نیاز به خدمات منظم آموزشی، پرورشی، روانشناختی، مددکاری اجتماعی و پزشکی دارند تا در حدود امکانات خویش بتوانند بطور موثر در اجتماع و فعالیتهای مرتبط شرکت کنند. در واقع به حداکثر رشد توانائیهای خود دست یابند. این گونه کودکان ممکن است دارای محرومیتهای شدید کلامی، ادراکی، شناختی و یا برخی از رفتارهای عیرعادی مانند عدم توجه به محرکهای مشخص، خود برانگیختگی، پرخاشگری مداوم و طولانی، نداشتن هیچ نوع کنترل کلامی و مانند آن باشند. همچنین برخی از آنان از نظر جسمی بسیار ضعیف و آسیبپذیر هستند.من در تلاشم مشکل دانش آموزان خود را با روش اقدام پژوهی برطرف کنم. در ادامه تحقیق با مراحل کار و نحوه ی انجام این تحقیق آشنا خواهید شد.
برای دانلود اقدام پژوهی آموزگار استثنائی و دریافت اقدام پژوهی از لینک خرید استفاده نمایید.
نام فایل | اندازه فایل |
as (17).doc | 3.26 MB |
تهیه کننده :کانون تخصصی دانشجو
کاملترین و جدیدترین فایل موجود در اینترنت
برچسب ها