اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی چگونه دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی را به کار گروهی یا همیاری درکلاس علاقه مند کنم ؟

دسته بندی : اقدام پژوهی, اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی|   تاریخ انتشار : یکشنبه, ۲۵ مهر, ۱۳۹۵

دانلود اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی چگونه دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی رابه کارگروهی یاهمیاری درکلاس علاقه مند کنم ؟ با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۳۰صفحه

فایل دانلود اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی حاضر شامل کلیه موارد مورد نیاز و فاکتورهای لازم در چارت مورد قبول آموزش و پرورش میباشد و توسط مدیر سایت طراحی گردیده است. این اقدام پژوهی کامل و شامل کلیه بخش های مورد نیاز در بخشنامه شیوه نامه معلم پژوهنده میباشد.

اقدام پژوهی چیست؟

اقدام پژوهی را به هر فعالیتی می گویند که بتواند منجر به تبدیل وضعیت موجود به وضعیت مطلوب تر شود. اقدام، محور اصلی در این نوع مقاله ها است.

قبل از دانلود می توانیم با هم بخشی از این اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی که به صورت رایگان قرار داده شده است را مرور می کنیم:
چکیده :
دانش آموزانی که از طریق یادگیری فعال به یادگیری می بردازند نه تنها بهتر یاد می گیرند بلکه از تجربه یادگیری الذت بیشتری نیز می برند .حتی اگر معلم بهترین سخنران باشد ودر تمام مدت جلسه درسی به سخنرانی بپردازد ممکن است یادگیری صورت گیرد اما این یادگیری به اندازه یادگیری که در موقعیت فعات به وجود می آید کامل جامع وپایدار نیست . به نظر بین وویتاکر یکی ازمهمترین راهبرد های فعال کردن دانش آموزان در فرآیند یادگیری ازگروهها مطالعه در کلاس و فراهم کردن فرصت بحث تبادل نظر وبرسش و باسخ است (بین وویتاکر ۲۰۰۰)
اثرات یادگیری از طریق کار گروهی و همیاری را می توان در این ۵ بند خلاصه کرد :
۱٫افراد از یکدیگر می آموزند
۲٫انگیزه جهت یادگیری راافزایش می دهد
۳٫احساسات مثبت نسبت به یکدیگر را افزایش می دهد واز جدایی و تنهایی می کاهد وروابط دوستانه ایجاد می کنند
۴٫باعث تقویت مهارتهای اجتماعی می گردد.
۵٫ منجربه تقویت عزت نفس می شود.
مقدمه
دنیای امروز دنیای تشکیل تیم های کاری است و اگر در هر موسسه یا سازمان افراد موفق به کار گروهی نشوند، شرکت و سازمان، یکی از کلید های مهم موفقیت را از دست داده است.
دوران کنونی، دوران تخصص های متفاوت است. امروز دیگریک نفر تنها به صرف این که در یک رشته تخصص یا حتی فوق تخصص دارد نمی تواند در فعالیت های مختلف آموزشی، تجاری، اقتصادی، درمانی و… موفق باشد.
به عبارت دیگر، دنیای امروز دنیای تشکیل تیم های کاری است و اگر در هرموسسه یا سازمان افراد موفق به کار گروهی نشوند، شرکت و سازمان، یکی از کلید های مهم موفقیت را از دست داده است.
یکی‌ از معیارهایی‌ که‌ کشورهای‌ توسعه‌ یافته‌ را از کشورهای‌ در حال توسعه‌ مجزا می‌کند، فرهنگ‌ گروهی‌ کار کردن‌ است‌، در کشورهای‌ توسعه‌ نیافته‌، افراد علاقه‌یی‌ به‌ فعالیت‌های‌ گروهی‌ ندارند و همین‌ امر سبب‌ می‌ شود علاوه‌ بر صرف‌ انرژی‌ بیشتر، کارها با کیفیت‌ پایین‌ترین‌ انجام‌ پذیرد.
اصولا جهت‌ رسیدن‌ به‌ یک‌ جامعه‌ کارآفرین‌، رشد فعالیت‌های‌ گروهی‌ نیز ضروری‌ است‌ و بدون‌ چنین‌ ویژگی‌، کارآفرینی‌ در جامعه‌ فراگیر نخواهد شد.
شرکت‌ مایکروسافت‌ جهت‌ تهیه‌ متن‌ برنامه‌ ویندوز ۲۰۰۳ از پنج‌ هزار برنامه‌ نویس‌ کمک‌ گرفت‌ به‌ گونه‌یی‌ که‌ این‌ تعداد افراد در یک‌ کار گروهی‌، موفق‌ به‌ طراحی‌ این‌ برنامه‌ شدند. مهمتر از طراحی‌ و تولید این‌ برنامه‌، باید از هماهنگی‌ و همبستگی‌های‌ گروهی‌ لازم‌ برای‌ رسیدن‌ به‌ این‌ هدف‌ نام‌ برد. حال‌ ما با این‌ سوال‌ روبرو خواهیم‌ بود که‌ چگونه‌ باید یک‌ گروه‌ کاری‌ موفق‌ را سازماندهی‌ کنیم‌ و چه‌ شرایط‌ فرهنگی‌ باید بر این‌ گروه‌ حاکم‌ شود تا بتواند به‌ اهداف‌ مورد نظر خود دست‌ یابد.
برای‌ رسیدن‌ به‌ این‌ هدف‌ باید از قدم‌های‌ کوچک‌ آغاز کرد تا در نهایت‌ با کسب‌ تجربیات‌ لازم‌ بتوان‌ به‌ تشکیل‌ گروه‌های‌ بزرگتر اقدام‌ نمود.
گروه‌های‌ بزرگتری‌ که‌ بتوانند زمینه‌ساز تحول‌ در جامعه‌ باشند. در این‌ مقاله‌ تلاش‌ می‌شود فرصتی‌ برای‌ اندیشیدن‌ در این‌ خصوص‌ پدید آید. رشد و بسط‌ فرهنگ‌ گروهی‌ کار کردن‌ نیازمند انجام‌ پژوهش‌های‌ لازم‌ در این‌ زمینه‌ است‌ زیرا فرهنگ‌ جامعه‌ ما با دیگر کشورها متفاوت‌ است‌ و لذا
بعضی‌ از دستورالعمل‌های‌ ارایه‌ شده‌ در مقالات‌ نویسندگان‌ کشورهای‌ دیگربرای‌ ما کارساز نخواهد بود
بیان مساله :
اینجانب ……. ، آموزگار ……….. ، مدت ………… است که در خدمت آموزش و پرورش هستم و در این مدت در پست های آموزگار ، مدیر ، مربی پرروشی و مربی پیش دبستان مشغول تعلیم و تربیت فرزندان این خاک بوده ام .
در سال تحصیلی ………… در مجتمع ………… ،آموزشگاه ………. در پایه ششم مشغول به خدمت بودم .
سطح درو س راهنمایی با ابتدایی خیلی نزدیک به هم نیست که پایه ششم می تواند این خلاء را پر کندو دانش اموز را اماده نماید
مسئولان مدارس راهنمایی بیشترین مشکلات رفتاری را با این گروه از بچه ها دارند
ششم ابتدایی پایه ای برای تقویت هدف‌های جا مانده در دوره ابتدایی است که از این لحاظ می تواند یاریگر بچه ها باشد
شواهد۱:
تعریف عملیاتی
چگونه:چه نوع-درچه وضع(فرهنگ معین ص۵۵۱)
می توانم:قدرت داشتن-توانایی داشتن. (فرهنگ معین ص ۴۷۶)
کارگروهی(همیاری)باهم کارکردن جهت سهیم شدن دریک تولید ادبی۰علمی۰دانشگاهی
علاقمند: علاقه
(عَ قِ) [ ع . علاقه ] ۱ – (مص م .) دوست داشتن . ۲ – (اِمص .) دوستی . ۳ – پیوند، ارتباط ، وابستگی . جِ علائق .
علاقه
(عِ قِ) [ ع . علاقه ] (اِ.) ۱ – رشته و بندی که چیزی را به آن بیآویزند. ۲ – بند کمان و تازیانه . ۳ – میوه ای که از درخت آویزان باشد؛ جِ علائق

برای خرید و دانلود اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی چگونه دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی رابه کارگروهی یاهمیاری درکلاس علاقه مند کنم ؟ روی دکمه قرمز رنگ کلیک کنید.

file-73.doc194.00 KB

۲۴ شهریور, ۱۳۹۷

اقدام پژوهی مشاور مدارس ابتدایی با موضوع کاهش استرس حاصل از حجم فعالیت و رقابت بین دانش آموزان

اقدام پژوهی مربی بهداشت ابتدایی با موضوع شیوع پدیکلوز (شپش)درمدرسه